U wilt een huis huren. Weet u al wat voor soort woning u wilt huren? Een appartement of eengezinswoning? Wat is de maximale huur die u wilt betalen?

Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen. Wij zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over de mogelijkheden.
Wij bieden niet alleen kwaliteit voor u, maar ook voor de verhuurder. Daarom kunnen wij een NVM woontoets uitvoeren, zodat de verhuurder weet dat u de juiste huurder bent.

Het woningaanbod
Het aanbod van huurwoningen is groot. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet u binnen korte tijd of er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet.
Uw kans om snel een geschikte woning te huren neemt dus aanzienlijk toe. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van funda maken.

De bezichtiging
U hebt uw (droom)woning gevonden. Het is tijd om de woning te bezichtigen. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging. Wij informeren u dan ook over de kenmerken van de woning zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten.

Verder nemen wij de tijd om uw vragen te beantwoorden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voldoet de woning niet aan uw wensen? Dan zoeken wij graag samen met u verder naar een geschikte woning!

De acceptatie
U weet het zeker. De woning voldoet aan uw eisen en u wilt er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Wij controleren de woning en stellen een inspectierapport op.
Dan hebt u meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Bent u akkoord, dan is de verhuurder aan zet. Ook de verhuurder moet u accepteren. De verhuurder wil weten of u een goede huurder bent. De kans groot dat u te maken krijgt met de NVM-woontoets om uw kredietwaardigheid vast te stellen.

Indien beide partijen akkoord zijn, kan de huurovereenkomst worden opgesteld en ondertekend.

De huurovereenkomst
De huurovereenkomst is getekend. Het proces verbaal van oplevering zal worden opgesteld. Na ondertekening ontvangt u de sleutel voor de woning. Gefeliciteerd! U bent nu de nieuwe huurder.