Onafhankelijk financieel advies
Wij bemiddelen tussen onze klanten en de verschillende hypotheek-verstrekkers van Nederland. Wij werken samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Door die onafhankelijke positie kunnen wij in het grote aanbod van al deze marktpartijen op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Uw belang staat daarbij voorop.

Veel gestelde vragen:

Waarom niet naar een bank gaan?
Misschien vraagt u zich wel af wat nu precies het voordeel is van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo horen wij vaak de opmerking: ‘Je kunt toch ook gewoon naar de bank gaan?’ Natuurlijk kan dat. En de kans bestaat dat u met een goede hypotheek thuis komt. Maar een bank beperkt zich natuurlijk tot het eigen assortiment. En misschien past de hypotheek van een andere hypotheekverstrekker wel veel beter bij uw situatie en wensen. Het is daarom verstandig om niet op het eerste het beste aanbod in te gaan. Vergelijk de hypotheekofferte altijd met een aantal andere aanbiedingen.

Is een onafhankelijk hypotheekadviseur echt objectief?
Omdat wij zaken doen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland kunnen we echt objectief zijn. We kunnen een goede vergelijking voor u maken van de verschillende mogelijkheden. De ene hypotheek is namelijk beslist de andere niet! Zelfs tussen twee gelijke hypotheekvormen met een zelfde looptijd en rente kunnen nog verschillen bestaan. De verschillen zitten vaak in de aan de hypotheek gekoppelde voorwaarden en verzekeringen. Soms lopen de verschillen op tot vele duizenden euro’s.

Onafhankelijk en deskundig advies
Onze adviseurs vallen onder het wettelijk toezicht van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM). Onze hypotheekadviseurs zijn bovendien Erkend Hypotheek Adviseur. Bovendien zijn wij volledig transparant over wat wij verdienen, dit garandeert dat u een onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies van ons krijgt.