Woning verkopen Zuidhorn
Een goede presentatie is belangrijk bij de woningverkoop, wij zijn er daarom van overtuigd dat het geven van de juiste informatie een zeer belangrijke factor is! Indien u al eens één van onze brochures heeft bekeken is u waarschijnlijk opgevallen dat deze boordevol waardevolle informatie staat. Zo treft u in onze brochures:

  • Heldere foto’s
  • Uitgebreide teksten
  • Goede (digitale) plattegrond
  • Uitgebreide lijst van zaken
  • Indicatie van de maandelijkse vaste lasten
  • Uitgebreide vragenlijst
  • Specimen koopakte gebaseerd op uw woning!
  • Kopie van het eigendomsbewijs zonder persoonsgegevens!
  • Bouwkundige keuring, indien gewenst met infrarood thermografiecheck!

Ook goede marketing is belangrijk bij de woningverkoop. Daarom adverteren wij zeer gericht, u kunt hierbij denken aan ‘De Streekkrant’ en het ‘Dagblad van het Noorden’. Ook zorgen wij ervoor dat onze woningen zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van funda.nl weergegeven worden!’

Woning verkopen Zuidhorn op Funda

Funda is al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland. Naast de goede vindbaarheid op Funda heeft ons kantoor ook een prominente plaats in het centrum van Zuidhorn, veel winkelend publiek loopt langs onze etalage.

Bovendien bieden wij u de kans om de woning te presenteren op de grote videowall in het winkelcentrum “De Overtuinen” te Zuidhorn.

Tevens melden wij uw woning aan in de NVM-database, hierdoor worden alle collega NVM-makelaars op de hoogte gesteld dat uw woning te koop is! Ook kunt u vanuit de persoonlijke klantenlogin uw woning makkelijk delen met vrienden en bekenden via o.a. Facebook, Twitter, Google+ etc.

Zorg dat uw woning er netjes bij staat. Potentiële kopers moeten het gevoel hebben dat het prettig wonen is. Verhelp kleine mankementen, bijvoorbeeld een lekkende kraan, een klemmende deur en een raam met een barst. Zorg ook dat de tuin er uitnodigend uitziet.

Ons actuele woning aanbod in Zuidhorn vind u op deze pagina. Heeft u een vraag over een woning of wilt u een bezichtiging inplannen neem dan contact op met 0594-501500.

Overweegt u om uw woning te verkopen? Wij komen geheel gratis en vrijblijvend eens bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen en de verkoopmogelijkheden met u door te spreken.